Drvene eko brvnare

Za sve one koji radije imaju čvrsti krov nad glavom, u 2009 godini smo uredili šest drvenih eko brvnara. Predivne drvene kućice koje se nalaze na terasama tik do recepcije, omogućavaju raskošan apartmanski boravak na dvije etaže ukupne površine 100 m2. Svaka brvnara prima do 6 osoba (4+2) dok je u dvije brvnare dozvoljen boravak domaćih životinja.

U prizemlju se nalazi  prostorija primjerena za pohranu sportske opreme, veliki dnevni boravak sa kaučom (dodatni ležaj za dvije osobe) i televizijom, kutnom blagovaonicom sa prikladnom kuhinjom koja je opremljena sa svom potrebnom opremom i hladnjakom. U prizemlju se još nalazi tuš-wc. Na katu su dvije spavaće sobe, u svakoj se nalaze po dva jako udobna kreveta (dužina 2,10 m) koja su spojena u bračni krevet. U kućicama se nalazi besplatna bežična internet veza.

Boravak u eko brvnari je posebno ugodan zbog topline drveta koje u kućicama stvara uvijek optimalnu klimu jer drvo iz zraka oduzima višak vlage ili je dodaje kada je zrak u prostoru presuh. Borovi trupci su premazani samo  uljem, podovi u sobama su premazani voskom i lanenim uljem što omogućava da drvo očuva svu svoju prirodnu moć. Pokraj kućica su uređeni cvjetni nasadi i bilje a do njih vode kameniti puteljci. Odmor u takvim eko brvnarama je predivna kombinacija udobnosti i bliskog dodira sa prirodom.

Omogućite si!

 

Poznati kamping vodič Alan Rogers je kvalitetu boravka u našim eko kućicama ocijenio sa najvišom mogućom ocjenom te nam je 2010. godine dodijelio naslov Europskog pobjednika u kategoriji smještajnih kapaciteta.

 

ECO chalets