O nama

Dragi gosti!


Stanovnici Kobarida su sretni ljudi. Oni žive pokraj smaragdno zelene rijeke Soče i pod veličanstvenim vrhovima Julijskih Alpa. Svoju energiju crpimo iz netaknute prirode koja nas okružuje. Svi oni koji nas godinama posjećuju govore kako znamo svoju sreću dijeliti sa našim posjetiteljima. Mnogi od njih postali su naši prijatelji, stoga ne budite previše iznenađeni ako ćemo Vas zazvati po imenu ili ako Vas ponudimo svježim povrćem iz našeg domaćeg vrta.


elimo da se kod nas nauživate svega što nam priroda pruža u izobilju. Mir i sloboda, neopterećenost i duboki osjećaj sreće neka Vas prati još dugo i nakon što stignete doma.
Vaša Lidija Koren

 

Kamp Koren**** Kobarid – jedini slovenski EKO kamp
Na iznimno lijepoj lokaciji, na šumskim terasama neposredno nad rijekom Sočom, na površini od oko 4000 četvornih metara proteže se jedan od najljepših kampova u dolini rijeke Soče. Kamp Koren Kobarid**** koji prima 280 gostiju u kampu i 36 gostiju u eko brvnarama je jedini kamp sa četiri zvjezdice u tom dijelu doline rijeke Soče. Kamp Koren ima dugogodišnju tradiciju održivog turizma i kao prvi među slovenskim kampovima je dobio Eko tratinčicu odnosno EU Ecolabel – europski certifikat za ekološki turizam. Kamp je otvoren tijekom cijele godine a isto tako od 01. siječnja do 31. prosinca moguć je boravak u eko kućicama.


Prema ocijeni turističkog vodiča CoolCampingEuropa Kamp Koren spada među 20 najboljih europskih destinacija za ljubitelje prirode i kampiranja. Kao preporučenu destinaciju pronaći ćete nas u najvećem europskom vodiču ADAC, kao i u priznatom britanskom kamping vodiču Alan Rogers, gdje su Kamp Koren zbog iznimne kvalitete smještaja u našim drvenim kućicama, izabrali za Europskog pobjednika u kategoriji smještajnih kapaciteta.


Uvjerite se sami, zašto se Kamp Koren godinu za godinom nalazi među osvajačima turističkih nagrada i zašto nam se iznova svake godine vraća čak jedna trećina svih naših gostiju.


Dobrodošli!